Teden 11.-15. 1. 2021

Drage učenke in učenci,

pred nami je drugi teden leta 2021! Žal še vedno na daljavo in še vedno vsak zase. Pa vendar – za nas ste še vedno naši učenci in učenke, še vedno naši otroci, za katere nas skrbi in nam je mar. Na vas mislimo, ko pripravljamo delo na daljavo, ko sestavljamo gradivo, pa tudi takrat, ko ne delamo priprav in ko ni videokonferenc – na sprehodu, ob branju …

Srčno upamo, da vsakič znova najdete moč in motivacijo, da sledite videokonferencam, rešite naloge, oddate gradivo – le tako bo delo tudi takrat, ko bomo v šoli, veliko lažje in uspešneje teklo. Ob tem pa seveda iskrena hvala vašim domačim za vso podporo in pomoč!

V tem tednu vas vabim v naravo – naužite se je čuječe. To pomeni, da pozorno opazujte, kaj vidite (najdite čim več stvari, ki jih lahko opazite), kaj lahko telesno občutite oz. se dotaknete, kaj lahko slišite (zaprite oči in prisluhnite, kaj pritegne vaš sluh), kaj lahko vonjate (globoko vdihnite, globoko dihajte). Naj nam narava da moč za izzive, ki so pred nami – da se v njej umirimo in sprostimo. Tako bo tudi delo potem lažje teklo.

Vse dobro in uspešen teden!

Dostopnost