Simbioza GIBA 2020

Spoštovani starši.

Verjamemo, da se še dobro spomnite nepozabna akcije Simbioza GIBA 2019, ki smo se ji skupaj z vami in lokalnimi športniki ter predstavniki občine v oktobru pridružili tudi v našem vrtcu. 

Ravno globalna pandemija, ki je zaustavila svet, nam je pokazala kako pomembne so za naše fizično in psihično zdravje mnoge aktivnosti, ki so se nam še pred dvema mesecema zdele samoumevne. Ena izmed njih je gotovo tudi skrb za ohranjanje kondicije, ki omogoči lažje preživljanje vsake situacije, še posebno stresne. Zato so se organizatorji odločili, da bo Simbioza GIBA letos postala akcija ozaveščanja o pomenu vadbe, aktivnega preživljanja prostega časa in o pomenu druženja vseh generacij, ki pa ga letos seveda ne bo (razen v sklopu generacij, s katerimi živimo). Pandemija nam je pokazala tudi to, kako dragoceno je, da se lahko mlajši in starejši družimo in drug od drugega toliko naučimo.

Tako se bo v mesecu maju začela že sedma zaporedna Simbioza GIBA akcija!

Tudi mi vas vabimo, da se povežemo v ideji letošnjega slogana »Gibamo skupaj, tako da smo narazen«, naredimo vsak zase kaj za naše zdravje in okrepimo naš imunski sistem, da se bomo čimprej lahko ponovno videli in skupaj gibali. 

Ekipa organizatorjev je pripravila pester program ozaveščanjatedenske nagradne GIBA izzive in tri tematske nagradne natečaje za vse, ki bi želeli z njimi deliti svoje gibalne utrinke v mesecu maju. Prav tako za vsak teden pripravljajo objave s koristnimi nasveti za vzpostavljanje in ohranjanje zdravega življenjskega sloga, o katerih vas bomo sproti obveščali, lahko pa jih boste deliti tudi vi – na svojih omrežjih ali preko svojih drugih kanalov obveščanja.

Obvestila o izzivih, objave in opomnike za nagradni tematski natečaj bomo objavljali v vrtcu na daljavo in na vidnih mestih v vrtcu. 

Vabljeni!

Dostopnost