CIRKUŠKI DAN V VRTCU

V petek, 3. 9. 2021, smo imeli v vrtcu pravi cirkuški dan. Na obisk so prišli animatorji športnega – cirkuškega društva Eleja.

Na začetku smo skupaj zarajali ter oponašali različne živali, kot so krokodili, opice, kače, race… malo smo med rajanjem tudi čarali…

Nato smo se vsi skupaj (otroci iz vrtca, zaposleni, prvošolci in njihove učiteljice) preizkusili v pravih cirkuških trikih in čarovnijah. Imeli smo zelo veliko različnih postaj, kjer smo se vozili  z avtomobili, žonglirali, metali kije, hodili s hoduljami, hodili po vrvi, metali frizbije in še in še. Na eni od delavnic so se na otroške roke pričarali tatuji, ki so se čarobno bleščali.

Celoten park pred šolo je bil pisano obarvan, smeh otrok se je slišal daleč naokoli. Ob ograji vrtca so se plesu pridružili tudi naši najmlajši otroci.

Vtisi otrok so bili zelo lepi. Prisotna je bila dobra volja, veselje, smeh, razigranost in iskre v očeh.

Za ta nepozaben dan gre zahvala našim hvaležnim in nasmejanim otrokom, strokovnim delavcem, ki so se na posameznih postajah vključevali po najboljših močeh, spodbujali otroke in jim stali ob strani ter animatorjem športnega – cirkuškega društva Eleja, ki so poskrbeli, da so otroci ves dopoldan maksimalno uživali. Brata Malek HVALA !

GALERIJA FOTOGRAFIJ

Dostopnost