Tržnica znanja 2019

Spoštovani starši in krajani!

Naša šola je od leta 2016 vključena v petletni projekt Popestrimo šolo, v okviru katerega spodbujamo prožne oblike učenja in učencem v inovativnih učnih okoljih omogočamo priložnosti za razvoj interesov in potencialov v skladu s kompetencami vseživljenjskega učenja.

Ker projekt financirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada, se nam je ponudila priložnost sodelovati v kampanji EU projekt, moj projekt, s katero ne promoviramo samo šolskega dela v okviru projekta, pač pa tudi sodelovanje šole z drugimi zavodi, društvi, organizacijami in posamezniki.

V ta namen v četrtek, 16. 5. 2019, organiziramo medgeneracijsko druženje z različnimi dejavnostmi – začetek je ob 17. uri, podrobnejši časovni plan pa preberite tukaj.

Zelo veseli bomo, če z nami odigrate igro košarke, odbojke ali namiznega tenisa, partijo šaha, z nami zapojete ali zaplešete, ročno ustvarjate, se preizkusite v kvizu ali poskusih v kemiji, svoje mnenje izrazite na okrogli mizi ali pa nas pri učenju in delu zgolj spodbujate. Podrobnejši program dejavnosti si lahko preberete tukaj.

Prav tako vabljeni, da se nam pridružite v dobrodelnosti, saj bomo v času prireditve za otroke iz nespodbudnih okolij zbirali oblačila, obutev, igrače, knjige in opremo.

Vljudno vabljeni, da ostanete/postanete del naše uspešne projektne zgodbe.

Urška Breznik, koordinatorica prireditve

Dostopnost