Prireditev ob slovenskem kulturnem prazniku

V času slovenskega kulturnega praznika, 8. februarju, pri nas že tradicionalno izvedemo kulturno prireditev, na kateri podarimo tudi priznanja in nagrade izbranim učencem, sodelujočim na prav tako tradicionalnem šolskem literarnem in likovnem natečaju.

Letos smo napolnili dvorano Zinke Zorko v Hramu kulture Arnolda Tovornika v petek, 10. 2., in sicer v dopoldanskem času učenci in strokovni delavci šole, v popoldanskem času pa starši in ostali krajani selniške občine. Gledalcem se je na odru predstavilo okoli 70 nastopajočih učencev 1.-9. razreda, ki so pokazali izjemne igralske, glasbene in plesne talente. 

Neprecenljivo in verjamemo, da za marsikoga na trenutke tudi precej ganljivo je bilo opazovati njihovo predanost individualnemu in skupinskemu nastopu, njihovo gibanje po velikem odru, ki so ga povsem osvojili, njihovo osredotočenost in stik s publiko, za katero so pravzaprav pristali na in prestali vse priprave, vaje in izvedbi.

In za to se jim lahko vsi, ki smo bili del dogodka, le iz srca zahvalimo.

Hvala vsem nastopajočim učencem in učiteljicam mentoricam, da smo se lahko zaradi vas zbrali v veliki dvorani Hrama kulture ter preživeli zares nepozabno kulturno druženje.

Veeeeeeelik poklon!

 

 

(Besedilo in fotografije: Maja Vačun)