Ekskurzija na Madžarsko – mednarodno sodelovanje

V mesecu juniju smo se z učenci naše šole podali na nepozaben mednarodni izlet v sosednjo Madžarsko. Naša avantura se je pričela zgodaj zjutraj, ko smo se polni pričakovanj vkrcali na avtobus.
 
Naše prvo srečanje z madžarskimi učenci je bilo izjemno prijetno. Takoj smo začutili toplino njihovega sprejema in se hitro povezali. Obiskali smo njihovo šolo, kjer smo si ogledali učilnice, šolske prostore in spoznali njihov način dela. Imeli smo priložnost začutiti njihov šolski utrip.
 
Eden od vrhuncev našega izleta je bil obisk čudovitega termalnega kopališča. Obkroženi z naravnimi lepotami smo uživali v toplih termalnih vodah, se sprostili in si nabrali novih moči. Kopanje v termalnih bazenih je bilo posebno doživetje, ki nam je ostalo v lepem spominu.
 
Celoten izlet je bil izjemno lepo organiziran in popolno izpeljan. Vzpostavili smo trdne prijateljske vezi z madžarskimi učenci in se naučili tudi nekaj novega. Po celodnevnem raziskovanju in druženju smo se zvečer polni lepih občutkov in novih spoznanj vrnili domov.
 
Izlet je bil resnično doživet in nam bo za vedno ostal v spominu. Veselimo se prihodnjih mednarodnih srečanj in novih priložnosti za učenje ter druženje.
 
Maksimiljana Hamer, mentorica
 
 
Dostopnost