Zaključna prireditev – pot okoli sveta

V sredo, 19. junija, smo se učenci, strokovni delavci šole, starši, stari starši, krajani in drugi obiskovalci naše zaključne prireditve podali na pot okoli sveta. Po različnih evropskih krajih so nas spremljali lokalni vodniki, pot pa je bila obarvana s pesmijo, plesom in spoznavanjem značilnosti obiskanih mest.

Pot nas je vodila tudi do Srbije – Novega Sada in Sremske Kamenice, kjer so učenci in učitelji dveh osnovnih šol, s katerimi mednarodno sodelujemo (OŠ Dositej Obradović – mednarodno sodelovanje poteka že 10 let – in OŠ Jovan Jovanović Zmaj – sodelovanje preko Erasmus+ projekta).

Na prireditvah je nastopilo veliko učencev 1.-9. razreda, ki so znova pokazali svoje številne in izjemne talente. Na dopoldanski prireditvi, ki je potekala za učence, smo glasno zaploskali tudi vsem tistim učencem, ki so v tem šolskem letu dosegli najvišja priznanja na različnih tekmovanjih in/ali bili srčni in prijateljski.

Gledalci smo uživali vsako minuto ter smo nastopajočim na koncu glasno in iskreno zaploskali. Učenci in njihove mentorice so znova dokazali, da imamo v Selnici ob Dravi izjemne prireditve, ki sodijo na velike odre, kot je tudi oder v dvorani Hrama kulture Arnolda Tovornika. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dostopnost