Servis koles 2021

 

V ponedeljek, 27. 9. 2021, je kljub kislemu vremenu pri naši šoli potekal servis koles za učence, strokovne delavce in vso lokalno skupnost. Brezplačni servis koles za vse selniške kolesarje v organizaciji Zavarovalnice Triglav so kot nagrado prejeli učenci 5. razredov in učenci, ki obiskujejo aktivnost Varna pot vsepovsod, saj so v preteklem šolskem letu na tekmovanju Varno na kolesu osvojili 1. mesto v zbiranju kilometrov in 3. mesto v projektni nalogi.

Zahvaljujemo se spretnim mojstrom, ki so servisirali in pregledali okoli 100 koles ter jih pripravili za varno kolesarjenje, in kužku Paziju, ki je otrokom iz vrtca in učencem 1. razreda popestril dan.

Posebna zahvala za obisk tudi gospe Niki Erjavec, predstavnici podjetja Butan plin, in novinarjem z Radia City in BK TV. Zahvala tudi vsem prebivalcem Selnice ob Dravi, ki ste nas obiskali in podprli naše dejavnosti.

Tudi v tem šolskem letu bomo nadaljevali z različnimi aktivnostmi v okviru varne in trajnostne mobilnosti, ponovno pa se bomo preizkusili v tekmovanju Varno na kolesu.

Urška Breznik, vodja projekta

O dogodku so poročali tudi na RADIU CITY – vabljeni k poslušanju